Sayın Kaymakamımız Okulumuzu Ziyaret etti

İlçemiz Kaymakamı Sayın Selami KAPANKAYA Eğitim-Öğretim yılının 1. döneminin kapanışında okulumuzu ziyarette bulunmuşlardır. Öğrencilerimize de seslenen Kaymakamımız, karne alma sevincini yaşayan öğrencilerimizin heyecanına ortak oldu. Ayrıca yaptığı konuşmasında "Sevgili öğrencilermiz sizler bizim için hepiniz ayrı ayrı değerli ve önemlisiniz. Sizin iyi yetişmeniz geleceğiniz ve ülkemiz için önemli. Onun için her anınızı olduğu gibi tatilinizi de iyi değerlendirin. Tatil, uzun bir eğitim yılının yorgunluğunu geride bırakıp aynı zamanda yeni eğitim yılına daha güzel başlamak için hazırlık yapma zamanıdır. Bol bol kitap okuyun. Dinlenmiş, dinç, sağlıklı bir şekilde okula dönün. Hepinize iyi tatiller dilerim." dedi.

05.02.2024 105

05-02-2024